EXAMINE THIS REPORT ON فواید عناب

Examine This Report on فواید عناب

Examine This Report on فواید عناب

Blog Article

کار بسیار خوبی می‌کنین، هرچقدر بتونیم مواد طبیعی و ارگانیک رو جایگزین قند و.. کنیم بهتره.

کسانی که زخم روده و اثنی عشر دارند در طول روز ۵ دانه عناب آهسته مکیده بعد از اینکه کاملا نرم شد جویده میل کنند.

در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید.

عناب در طب سنتی برای کمک به کاهش اضطراب و ایجاد آرامش استفاده می شده است. طبق شواهد علمی، عناب دارای اثرات ضد اضطراب و آرامش‌بخش خاصی در بدن است. استفاده از عصاره‌ی روغن عناب یا مصرف میوه‌ی عناب می‌تواند بر روی سطوح هورمونی بدن‌تان اثرگذار باشد و در سراسر ذهن و بدن‌تان حسی از آرامش و آسایش القا کند.

عناب حاوی ویتامین ث هست که هر دو برای درمان کم خونی مفید هستند.

آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به محافظت از کبد در برابر آسیب و ارتقای سلامت کلی کبد کمک کنند. طبق نتایج برخی مطالعات، میوه‌ی عناب با محافظت از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از اکسیدان‌ها تاثیر بهینه‌ای بر سلامت کبد دارد. به علاوه، هم‌زمان با این‌که استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال‌های آزاد تاثیر مخربی بر سراسر بدن دارند، و به این وسیله باعث بروز بیماری‌های مختلف و پیر شدن زودهنگام انسان می‌شوند، میوه‌ی عناب با آنتی‌اکسیدان‌های خود این رادیکال‌های آزاد را جذب می‌کند و با تاثیرات مخرب‌شان مقابله می‌نماید.

من ۲۰ عناب چه خواصی دارد سال است که این کار را انجام می دهم / سریع ترین، کاربردی ترین و خوش مزه ترین شیرینی را بپزید!

برگ خشک عناب جهت درمان زخم‌های خوره‌ای مفید است بدین صورت که گرد برگ درخت عناب را روی زخم بپاشید.

این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود. سپس روی آن را بردارید و بنوشید.

در طب سنتی چینی از میوه و هسته عناب برای درمان بی خوابی استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مقادیر بالای فلاونوئید ها، پلی ساکارید ها و ساپونین موجود در عناب و هسته ی آن به عنوان آرام بخش طبیعی عمل کرده و باعث درمان بی خوابی شبانه می شوند.

عناب به دلیل خواص ضد التهاب قوی که دارد به درمان خارش ناشی از اگرما کمک می کند.

در همین خصوص در طب اسلامی توصیه شده که مادر در ماه دوم بارداری هر روز سوره ی مبارکه توحید را بر دو عدد عناب بخواند و آن را ناشتا میل کند.

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Report this page